dobbelkamp - Life is wonderful If we want it to be wonderful

Life is wonderful If we want it to be wonderful


Jeg vil kjenne jeg leve. Jeg vil kjenne kroppen er levende, ikke bare se det ved fysiske og klare tegn.

Tenk så fantastisk å leve et friskt liv uten å kjenne så mye motstand og smerte imot kroppen. Tenk så fantastisk. Det må være godt å våkne opp frisk og opplagt, klar for en ny dag med nye muligheter. Om kveldene ligger jeg lenge våken. Jeg tenker så mye på hva som vil skje neste dag, hvor kvalm jeg kommer til å være og alle de andre konsekvensene som sykdommen sloss med. Mot meg. Mot min kropp og meg. Jeg lurer på hvor sliten og trøtt kroppen kjennes til slutt. Det er ingen god følelse. Den følelsen er nesten den aller verste. Den verste å kjenne på og bære. Det er vondt å se livet forandre seg så fort. Så vondt å se kroppens store forandringer. Så vondt å se hvor fort alt går. Så vondt å ikke kunne stoppe.

Noen ganger føler jeg at det ikke er noe jeg kan gjøre for å forebygge og for å hindre. For å gjøre sykdommen svakere. For å gjøre det bedre og lettere for kroppen min og meg selv. Det er da jeg kjenner jeg er så hjelpesløs, så liten og så svak. Jeg hater det. Jeg hater det virkelig. Jeg forstår ikke hvorfor det må være så vanskelig å stoppe motstanden som raser imot meg. Som river og som ødelegger. Sykdommen er ikke noe god. Den vil meg bare vondt. Den er ond. Full av hat.

Er det ikke snart over?

Jeg kan ikke la sykdommen vinne over meg og livet mitt. Det kan jeg bare ikke. Jeg vil ikke at det skal skje. Jeg har så mye jeg må gjøre ferdig. Jeg har så mye jeg har lyst til å oppleve. Livet mitt har så vidt begynt. Jeg har fremtiden og hele livet foran meg. Det er så mye jeg ikke får muligheten til å oppleve igjen. Ungdomstiden. Disse årene. Jeg vet jeg vinner til slutt. Jeg skal. En vakker dag skal jeg klare å slå sykdommen i svime og ta knekken på den. Det har jeg lovet meg selv og andre. Jeg må overvinne den, det er jo ikke snakk om noe annet. Jeg har så mye jeg ikke har opplevd enda som jeg vil.


  8 kommentarer på "Life is wonderful If we want it to be wonderful"

Emilie & Veslemøy - Kommenterer alltid tilbake
nydelig bilde<3 så sterkt innlegg! du er sterk! :)
14.01.2013, 21:10
URL: http://pinkforewer.blogg.no
Martine
<3<3
14.01.2013, 21:27
URL: http://www.mj95.blogg.no
△ Juliane Sofie - foto & mote
<3
14.01.2013, 22:39
URL: http://julianesofie.blogg.no
Pia Vinningland
Det er bra du har så positiv tankegang om å slå sykdommen! Stå på, vi alle vet at du kommer til å vinne :D Utrolig fint bilde forresten.
15.01.2013, 08:57
URL: http://piiae.blogg.no
Josefine Holter
<3 Stå på, kjære deg
16.01.2013, 23:23
URL: http://josefineholter.blogg.no/
Amalie Bjønhom
Stå på søte deg :)
17.01.2013, 21:30
URL: http://amaliebjornhom.blogg.no
emeng
Jeg har troen på deg! En dag kommer du til å vinne over denne fæle sykdommen! Du er så sterk, den vil aldri klare å ta helt knekken på deg. Sykdommen vil aldri vinne over deg, det er DU som skal vinne over sykdommen! Stå på <3 Jeg vet du greier det <3
18.01.2013, 17:05
URL: http://emeng.blogg.no
Hvorfor har du ingen bilder av deg selv da? :(
21.01.2013, 12:29

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits