dobbelkamp - Ord fra hjertet

Ord fra hjertet


Det er vanskelig å tenke på hvor lite kroppen egentlig tåler, bare på grunn av sykdommen. Bare på grunn av sykdommens motstand og kraft. Når jeg virkelig har bestemt meg for å nå et mål, er det så uendelig lite som skal til før jeg knekker i sammen igjen. Det er så lite som skal til, før jeg virkelig mister motet og alt som finnes av håp. Heldigvis så vet jeg, langt innerst inne, at det er er håp selv i de mørkeste kroker. Det føles godt å tenke på det på en tung dag. Det føles godt å tenke på det når det bare er tårer som kommer ut. Når det bare er tårene som strømmer på og er uendelig.

Kroppen min er ikke vant til mat, den reagerer etter så lite. Kvalme og utmattelse er reaksjonene, jeg kjenner bare humøret forandrer seg med en gang etter så kort tid. Jeg blir sint, gretten og veldig lett for å gråte. Jeg hater det. Jeg hater det virkelig at det skal være slik. Hvorfor så vanskelig? Hvorfor så uendelig? Det er bare slik livet er, urettferdig og vondt. Men det må aksepteres, for jeg vet så alt for godt at det ikke hjelper et sekund å irritere seg over hver minste ting som dette. Av og til, kunne jeg bare ønske dette ikke var virkelighet. Sykdom, sorg, tårer og smerte. Ønske.

Det er så vanskelig å forstå når man står fra et annet synspunkt og fra et annet ståsted. Så vanskelig å kjenne på de samme følelsene som svirrer rundt i kroppen når man ikke har de samme sko på. Det er umulig å forstå alt, til og med jeg forstår ikke alt fra a til b. Men likevel er det ikke så viktig, jeg tror ikke det er meningen å kunne ha svar på absolutt alt, jeg tror ikke det er ment for å være lett å bli frisk og fri fra sykdom. Jeg bare hater den kvalmen etterpå. Metthetsfølelsen etter å ha spist to skjeer med yoghurt eller noe liknende. Jeg hater at det skal så lite til før det skjer.

Jeg kunne ønske jeg var så fri som fuglen. Som bare kunne fly så langt avsted som bare ønsket. Tenk så fantastisk. Tenk så herlig det måtte ha vært å ha den følelsen. Å være fri, å kunne dra hvor enn man ville og bare se ned på det vakre landskapet. Jeg sier ikke at det er så bra å komme bort fra problemer, for de blir som skygger bak din rygg helt til du ordner opp og fikser på dem. Men noen ganger kunne jeg bare ønske det var så annerledes. At det ikke var som det er akkurat nå. Jeg kunne bare ønske at livet var så annerledes enn det livet som er nå. Det livet akkurat nå.


  10 kommentarer på "Ord fra hjertet"

Josefine Holter
Uff... Jeg ønsker deg alt godt. Håper du får det bedre fremover :/ Trist å høre dette..
03.03.2013, 11:31
URL: http://josefineholter.blogg.no/
Linda
<3
03.03.2013, 12:59
URL: http://lindafv.blogg.no
△ Juliane Sofie - foto & mote
<3 stor klem til en sterk jente
03.03.2013, 14:11
URL: http://julianesofie.blogg.no
Jeg vet det er tungt, jeg vet det er knallhardt å skulle kjenne på disse følelsene. Den følelsen av at kroppen ikke ønsker seg mat, at den stritter imot istedenfor å kjempe med. Men fortsett med det, bare drit i kroppens signaler, kom deg over kvalmefølelsen - ignorer den, ikke gi den oppmerksomhet.

For en dag kommer kroppen til å gi signaler om at det var maten den ønsket: litt romling i magen som et hint om en sultfølelse, energi til å gjøre ting du nå ikke makter. Bare vent, bare stå på. Det blir bedre :)
03.03.2013, 15:30
Kristin Storhaug
Selv om det er tungt, må du ikke gi deg! Tenk på de positive tingene i livet når alt stritter imot, som f.eks hvor deilig det er å kjenne solen i ansiktet første vårdagen i året og å høre fuglene kvitre, se hvordan ting spirer og gror! Det er langt ifra lett, men ett steg i riktig retning er ett steg mot et bedre liv! Jeg heier på deg, du er så sterk og jeg vet du kan klare dette!! <3
03.03.2013, 15:49
URL: http://kristinstorhaug.blogg.no/
Marita
<3
04.03.2013, 11:39
URL: http://latternmarita.blogg.no
Malena Gullaksen
stå på, vet du klarer deg<3

hyggelig med en kommentar tilbake!
04.03.2013, 17:07
URL: http://malenagullaksen
En dobbel kamp
Kristin Storhaug: Tusen takk for gode ord, kjære du <3
04.03.2013, 18:53
URL: http://dobbelkamp.blogg.no/
En dobbel kamp
Juliane Sofie: <3 klem
04.03.2013, 18:53
URL: http://dobbelkamp.blogg.no/
En dobbel kamp
Malena Gullaksen: Tusen takk for gode ord <3
04.03.2013, 18:54
URL: http://dobbelkamp.blogg.no/

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits