dobbelkamp - Noe å tenke på

Noe å tenke på

Det passer aldri bra å kjempe mot sykdom. Kampen blir ikke noe lettere eller bedre på noen som helst måte i morgen, overimorgen eller i neste uke. Det er derfor jeg ikke kan utsette. Stoppe opp. Holde meg fast og stå stille. Jeg må komme meg videre, våge å ta et skritt om gangen før jeg klarer å få med meg den andre foten også. Det er ukjent, utrygt og virker helt fremmed for meg. Jeg vet ikke hva jeg vil møte på eller hva som står å venter på meg bak og rundt neste sving. Men jeg har valgt det. Jeg har valgt livet, og da må jeg kjempe for det.

Jeg prøver å se fram i tid. Sette meg mål. Følge drømmene mine. Selv om det helt automatisk kobler over til de negative tankene og den feile innstilling, prøver jeg likevel å holde hodet klart for hva jeg egentlig vil og ønsker. Jeg vil fullføre sykepleien, bære noen liv i magen og selv være et godt forbilde for barna mine. Jeg drømmer om å bli en god mamma sammen med drømmemannen som virkelig liker meg for den jeg er, ikke bare for kroppen og utseende. Hvordan jeg ser ut. For egentlig, så har det ikke noen betydning. Slik er det med vekt også.

Det er bare tall.

Det er så lett for andre å si noe, men de vet egentlig ikke hvordan det er å stå der som jeg står nå. Det er så mye som spiller inn, så mye som påvirker meg og så mye som trekker meg lengre ned. Etter mange undersøkelser, blodprøver og andre prøver, kommer det klart og tydelig fram at kroppen min har det ikke så veldig bra. Noe er lavt, noe er midt på, noe er litt bra men som ligger på vippet til å gå lengre nedover og bli til noe negativt og ikke bra. Vel .. jeg kan si at dette får meg til å tenke litt. Egentlig er det nå jeg faktisk lever. Det er nå jeg innser det.

Egentlig er ikke gode dager en selvfølge, så ta vare på alle dere får oppleve.


  9 kommentarer på "Noe å tenke på"

Benedikte - mitt liv med psykiske lidelser!
Veldig bra formulert. Jeg vet at hver gang du blogger om noe, så er det av ekte kvalitet. Bildene du tar er bare helt magiske!

Du fortjener ikke å ha en sykdom krypende i nakken på deg. Ingen fortjener sånt noe. MEN, det blir bedre. Det blir bedre.. Jeg lover. En dag, innser du at du er frisk og at du kan få den familien du ønsker med en mann som elsker deg for den du er :) Jeg har troa på deg! <3
01.01.2013, 22:15
URL: http://benediktebs95.blogg.no
Mari Mushom
Jeg vet mye om hvordan du har det. I tre år har jeg kjempet mot de samme tankene, og jeg kjemper fortsatt hver dag. Jeg skriver ikke om det på min blogg, men jeg er glad du er så åpen og ærlig. Jeg setter utrolig stor pris på de fine kommentarene du legger igjen til meg, jeg er dårlig til å svare, takke, gi kommentarer tilbake, men jeg gjør det nå. Tusen takk!

Håper du får et så bra år som mulig og at for hver dag som går er du en dag nærmere det livet du ønsker å leve.
mmarita
Utrolig bra skrevet! Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker hvert eneste innlegg på bloggen din, virkelig. Dessverre er jeg utrolig dårlig til å kommentere.

Håper du får et bra år, og masse lykke til videre :-)
01.01.2013, 22:43
URL: http://mmarita.blogg.no
Martine
Det er s¨sant det du skriver... Jeg skulle virkelig ønske at det var lettere - så lett som noen skal ha det til. Stå på søte <3
02.01.2013, 09:34
URL: http://www.mj95.blogg.no
ssilje89
Flott måte du skriver på.

Det er helt sant, livet er NÅ. Det er NÅ vi lever, vi kan ikke prøve å gjøre noe etter livet. Det er nå vi får prøve. Vi får prøve så godt vi kan, vi kan nemmelig ikke mer enn å prøve.

Jeg har lest på bloggen din mange ganger og føler jeg blir litt og litt mer kjent med deg.

Håper du får ett flott år !
02.01.2013, 21:30
URL: http://ssilje89.blogg.no
Veronica
Huff da :/ håper du klarer og få det bedre!
02.01.2013, 22:49
URL: http://www.veronicawi.blogg.no
mettemjaaseth
godt nyttår! <3
03.01.2013, 09:36
URL: http://mettemjaaseth.blogg.no
En dobbel kamp
mettemjaaseth: Godt nyttår <3
04.01.2013, 09:05
URL: http://dobbelkamp.blogg.no/
En dobbel kamp
Veronica: <3
04.01.2013, 09:06
URL: http://dobbelkamp.blogg.no/

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits