dobbelkamp - Et smil

Et smil

Jeg har hatt noen fine dager i det siste, noe som gjør veldig godt for kropp og sjel. Selv om formen ikke har vært den beste fysisk, har det likevel vært godt å smile og le og faktisk mene det. La faktisk latteren og smilet, all gleden og lykken komme rett fra hjertet. Jeg har vært mye sammen med herlige mennesker, jeg har bakt, gått turer og dratt med meg kameraet med det samme. Det føles veldig godt å ha mye å glede seg til, mange bursdager som jeg skal bake litt til og en del ting som nærmer seg med stormskritt. Nå gleder jeg meg veldig til å reise litt.

Forresten, om dere har noen bildetips til meg eller redigeringstips, kom med det. Jeg skal forresten kjøpe meg nytt kamera og ny linse om ikke så alt for lenge. Haha, dere aner ikke hva som skjedde med mitt forrige, men godt gjorde det å vite at jeg ikke ble helt uten kamera. Så flere bilder blir det, vakre mennesker. Blir så glad av å se at det finnes så mange hjertegode mennesker der ute, med alle de ordene dere skriver til meg blir jeg nesten litt rørt. Det gjør ofte en dårlig dag litt bedre, og jeg skulle så gjerne gi dere alle en stor klem.


  2 kommentarer på "Et smil"

Martine
Så glad på dine vegne, søte <3
30.11.2012, 16:03
URL: http://www.mj95.blogg.no
MKLA - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE
Utrolig fint bilde! :D
30.11.2012, 21:20
URL: http://mkla.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits