dobbelkamp - Troen på livet

Troen på livet

Nå er det lenge siden, dere. Beklager.

Hva har skjedd siden sist? Jeg har vært syk. Veldig syk. Inn og ut fra legevakt, inn og ut fra sykehus, mye fram og tilbake om hva som skal skje videre osvosv. Det har gjort meg veldig sliten, men nå tror jeg at jeg er på riktig gli igjen. Endelig. Den følelsen føles faktisk helt fantastisk. Den er nesten ikke til å beskrive. Akkurat nå er jeg mer lei av anoreksi og sykdom enn jeg noen gang har vært før, så motivasjonen er heldigvis der den skal være igjen. Jeg er bare så heldig som har så mange rundt meg, som kommer med så mange gode ord.

Medisinene er ikke så god mot meg, spesielt om vi tenker bivirkninger. Jeg fryser veldig mye, selv om jeg sitter under typpe ulltepper. Jeg vet så lite om framtiden eller hvordan det kommer til å bli, men en ting er helt sikkert; jeg er klar til å kjempe. Jeg er klar til å bli frisk og ta tilbake livet mitt. Anoreksien vil ikke slippe til den har vunnet og tatt livet mitt, men det skal den ikke få lov til. Ingen sykdom skal det, det er bestemt. Helt. Det er nå det begynner. Det er nå det gjelder, hver eneste handling må være friske handlinger, ikke syke.

Kjære anoreksi, slipp meg fri.


  5 kommentarer på "Troen på livet"

Ida
Det er veldig leit å høre at du har det så tøft, men samtidig godt at motivasjonen er litt mer på plass enn før - for uansett hvor tungt og vanskelig det er, uansett hvor utmattet og lei du kan føle deg, så hjelper det alltid om du klarer å holde motivasjonen oppe og være positiv. Jeg snakker ut i fra egne erfaringer og sier på ingen måte at det er lett, men jeg lover deg: Det hjelper.

Jeg ber for deg om at sykdommen skal slippe taket og at du skal få nok styrke til å kjempe deg gjennom det, for Styrken din er der allerede, du må bare lære å bruke den riktig. Husk på alle de du har rundt deg og gjør så godt du kan for å si i fra når ting blir ekstra vanskelig, for det er mange som er glade i deg og som vil være der for deg.
Victoria
Huff, ikke noe koselig å høre! Jeg håper virkelig det snart kommer en bedre tid for deg. Håper det blir bedre fort! Du fortjener virkelig det beste. Du er utrolig sterk, og vi alle heier på deg, vennen! <3
15.02.2013, 17:23
URL: http://vrt.blogg.no
Madelén
Og jeg heier på deg! En dag skal vi begge to bli fri <3
16.02.2013, 19:47
URL: http://maadeleen.blogg.no
kristinehi
Jeg vet du klarer å overfinne denne sykdommen og vinne kampen! Du er ufattelig sterk, stå på <3
17.02.2013, 01:07
URL: http://kristinehi.blogg.no
Kristin Storhaug
Uff, så forferdelig å høre! Men godt du er tilbake på gli, fordi du fortjener å komme deg løs fra helvete nå :) Jeg heier på deg, lykke til <3
02.03.2013, 18:19
URL: http://kristinstorhaug.blogg.no/

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits