dobbelkamp - Veien videre

Veien videre

Veien er lang, men den er der. Det er kanskje det viktigste, det er mulig å bli fri fra sykdommen. I denne uka skal jeg på sykehuset igjen. Prøver og undersøkelser skal tas, og det er noe jeg aldri gleder meg til. Jeg kjenner på hvor hardt anoreksien sliter i  meg og viser meg veien hvor jeg egentlig skal gå, jeg kjenner det ekstra godt om jeg gjør noe utenom det vanlige. Om jeg gjør noe som er utenfor de trygge rammene som anoreksien har satt seg. Jeg har bestemt meg nå, dette helvete skal det bli slutt på.

Det vil komme nedturer, tårer, oppturer, vonde og gode dager. Jeg vil plutselig kjenne på motivasjonen som er på topp, og like fort vil jeg kjenne den går ned igjen. Hva er det egentlig som så holder meg oppe? Drømmene mine. Målene mine for framtiden. Jeg vil, jeg vil. Det betyr så mye for meg å ha drømmer. Å ville noe. Å ønske noe for framtiden. Ellers kunne jeg vel bare gitt opp, kunne ikke jeg? Men, jeg kan ikke det nå, når jeg har valgt livet. Det valget var klart og tydelig for meg, jeg måtte velge det.

Du tror vel det bare er til å spise. Du er ikke alene om å tro det, jeg irriterer meg sånn gang på gang. Hadde det vært så enkelt å spise, hadde ingen vært syke. Da hadde alle vært friske, da. Jeg skal fortsette å blogge, men jeg kommer ikke til å være så aktiv som jeg har vært før. Det kommer et innlegg eller to når jeg føler for det og når jeg har krefter til det. Kroppen min trenger veldig mye hvile, så jeg håper dere alle har forståelse for dette. Jeg har det ikke noe bra, men jeg kommer meg framover og oppover etter hvert og med tiden.


  1 kommentarer på "Veien videre"

Silje M
Æ heie på dæ.

Blogg når du føler for det. Ikke gje opp kampen. Du klarer dette.

Æ sliter også med sf. Men e snart frisk. E ting æ må jobbe med ja, men æ kommer til å bli frisk en dag:)ÅÅ vil bare si til dæ. DET E VERD DET!! Det e ikke noe farlig å bli frisk. DET E HERLIG/GODT.

Du har lovt til å spise og drikke.

Heier på dæ. Sender dæ en lang klem! :D
14.05.2013, 14:30

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits