dobbelkamp - Det er vår

Det er vårHei dere. Nå er det endelig vår, og lysere tider kommer oss i møte. Jeg kjenner gleden strømme gjennom kroppen, det føles nesten uvirkelig. Det skal så lite til, noen ganger. Bare å se lyset. Høre fuglene kvittre. Komme inn til et varmt teppe og tenne stearinlys. Kjenne kulden trenge på, samtidig som at man kan pakke hele seg inn i masse varme ullgensre og tykke klær. Jeg elsker denne årstiden, jeg. Enda bedre er det med tanke på at det nærmer seg sommer med stormskritt. Ah, nå kjenner jeg virkelig at det går litt framover. Riktig vei. Kroppen har det fremdeles ikke det de fleste kan kalle "bra", men jeg prøver å komme meg opp på beina igjen. Det er tungt, men det går. Det skal gå. Det er ikke snakk om noe annet. Psykologen min er den personen som virkelig hører på og er der, jeg kan si hva jeg vil og snakke om hva som helst som jeg måtte ha på hjerte. Den følelsen er veldig god, det skal jeg love dere. Med tanke på at kroppen har alt for lite D-vitaminer, må jeg komme meg ut mest mulig når det er sol. Ellers går det i D-vitaminer på resept, noe som er utrolig kjipt. Hele tiden glemmer jeg tablettene, noe som resulterer at jeg blir trøtt, slapp og veldig utmattet = ingen energi til blogging. Men hei, nå er jeg her igjen. Jeg faller, jeg reiser meg igjen og jeg prøver videre. Så lett, men så vanskelig. Jeg har i alle fall hatt en bedre dag enn på veldig lenge, noe som gjør humøret helt på topp.

 

Hvordan har dere det?


  5 kommentarer på "Det er vår"

Andrea Nornes
Så godt å høre at du har det bedre <3 heier på deg, og sender masse varme klemmer
26.03.2013, 21:06
URL: http://andrealever.blogg.no
Marita
Uansett hva du skriver så blir jeg på en måte glad av å lese fra deg. Ikke fordi alt nødvendigvis er positivt, men fordi du setter ord på det som så mange ikke klarer! Du imponerer meg. Veldig fint å lese at det går bedre nå! Du er sterkt!

<3
26.03.2013, 21:26
URL: http://latternmarita.blogg.no
Josefine
Så godt å høre fra deg. Jeg har det ganske bra. Elsker våren <3
27.03.2013, 02:17
URL: http://josefineholter.blogg.no/
Linda
Så godt å høre at det går fremover for deg - det gjør meg glad! Jeg har det bra :) Elsker at våren er her!
27.03.2013, 22:57
URL: http://lindafv.blogg.no
Albertine
Nydelige bilder!
10.04.2013, 21:11
URL: http://albiss.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits