dobbelkamp - God morgen

God morgen


Akkurat nå i skrivende sekund, befinner jeg meg i himmelen. I frokosthimmelen, såklart. Foran meg har jeg et stort fat med speltlomper, oppkjært melon med jordbær og blåbær, og nyter samtidig en iskald pepsi max på boks og en redbull uten sukker. Speltlompene er såklart smurt med favoritten, nemlig sukkerfritt jordbærsyltetøy - åh, kan virkelig ikke gå meg lei på dette her, dette er virkelig himmelen for meg. Men, en gang tar jo det slutt, dessverre. Jeg må bare beklage at jeg ikke har hatt energi til å blogge og for at jeg ikke har vært så aktiv her inne den sise tiden, det svever litt mellom innleggelse og at jeg får bli hjemme. Skal love dere at det er vanskelige avgjørelser å ta. Det er kanskje noe av det tøffeste valget jeg tar på lang tid.

I går var det Norges bursdag, 17.mai. Jeg hadde det kjempe bra sammen med så mange herlige mennesker på èn gang, så jeg sovnet med en gang jeg la hodet nedpå puten. Nei, anoreksien tillate meg ikke å spise så mye, men jeg spiste sånne enkle ting som var greit nok for meg. Var fornøyd med et helt hav av bær og frukt, og med xx antall pepsi max bokser som gikk med.  


  2 kommentarer på "God morgen"

litt rart at anoreksien din tillater deg å kalde mat for himmelen! det hadde aldri jeg fått til, men er jo bra at du klarer det da- beviser bare at du er på riktig vei.

Varmer å høre at du hadde en fin 17 mai<3
18.05.2013, 09:37
En dobbel kamp
Anonym: Jeg skrev ikke at anoreksien tillater meg alt, for det gjør den langt i fra, men sånn som frukt, bær og speltlomper er helt OK. Dessuten så lurer jeg litt på hvorfor du gidder å skrive anonymt.
18.05.2013, 12:13
URL: http://dobbelkamp.blogg.no/

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits