dobbelkamp - Ingen dans på roser

Ingen dans på roser

Det er ikke et eneste vindpust å kjenne. Jeg må være i min dypeste konsentrasjon om jeg skal klare å kjenne at jeg har bakkekontakt og at jeg fremdeles er i live, noe som gjør vondt. Friheten er ikke nær, den er nesten ikke til å kjenne på. Det går plutselig opp for meg hvor lenge sykdommen har hatt kontroll idet tankene svirrer rundt uten stopp. Hvordan føles det egentlig å være helt, helt frisk og faktisk ha en dag som er bra? Jeg husker lite. Jeg burde, men det går opp for meg. Jeg husker virkelig ikke.

Uansett hvor hardt jeg prøver å fortelle for at andre skal forstå, er det likevel så fjernt alt sammen. Jeg godtar det mer nå enn før, det er helt greit. Kanskje det ikke er meningen at de ikke skal forstå alt heller. Til og med jeg forstår ikke alt, selv om sykdommen er så nær og selv om den er inni meg. Nå som det nærmer seg sommer håper jeg det kommer bedre tider. Flere gode dager. Sommer for meg er jordbær, honningmelon, smoothie, pepsi max på boks og atter en gang frukt og bær.

Jeg hater å måtte si det, men det går dårlig for tiden. Derfor lite blogging. Takk til dere vakre sjeler som fremdeles er her og leser.


  2 kommentarer på "Ingen dans på roser"

Cesiliegm
Jeg får virkelig tårer i øynene av å lese det du skriver. Jeg kan vell ikke forestille med 1 hundredel av hvordan du har det, og hva du går igjennom, men ønsker deg lykke til videre <3 Jeg blir værende som fast leser selv om du blogger bare av og til, bare så det er sagt. Stor klem fra meg!
19.05.2013, 22:17
URL: http://cesiliegm.blogg.no
Signebd
ÅÅ, ufff! Dette er så trist! Jeg håper virkelig at du klarer å overvinne anoreksi! Du er utrolig sterk og jeg kan ikke gjøre annet enn å håpe at du engang blir helt frisk igjen! <3
20.05.2013, 13:07
URL: http://signebd.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits