dobbelkamp - Jeg lever

Jeg lever


Jeg lever. Dagene er lange, men om jeg skal sammenlikne hvodan livet kjennes akkurat nå og tilbake til noen måneder, så har jeg det bedre. Fremdeles er det en kamp, men jeg har endelig sett med egne øyne nå hvor viktig mat er for både den psykiske og fysiske helsen. Jeg kjenner på det at jeg gruer meg en del til sommerferien der det blir mye fritid. Livet som jeg prøver å finne tilbake til, er veldig viktig for meg å ha i en slags balanse med mye planlegging og mye tid som går til det. For ja, uten planlegging og mål kommer jeg ingen vei.

Hvordan bloggingen blir vet jeg ikke enda, men kanskje jeg tar det opp igjen snart? det blir mye tid i sommer, så kanskje jeg begynner for fullt igjen - hvem vet. For at jeg skulle komme meg på riktig vei igjen og bestemme meg for å bli frisk og fri fra anoreksien, så måtte jeg møte døden på nært hold. Det har skremt meg, og dødsangsten tok nesten pusten av meg. Jeg forstod endelig til slutt hvor alvorlig sykdommen var, og nå har jeg i lang tid holdt meg stabil. Humøret er bedre og det er mange gode dager, endelig kan jeg leve litt igjen.

Det er mange som titter innom som sliter og er i samme situasjon, som kanskje søker råd og vet lite hva de skal gjøre. Om det er noe dere lurer på, spørsmål eller om det så er noe dere ønsker å fortelle, så er det bare til å ta kontakt - det hadde jeg satt veldig stor pris på. Skal holde dere oppdatert jeg, vakre mennesker :-) om hvordan det går videre. Jeg er kjempe redd for å falle tilbake og få et kraftig tilbakefall, og jeg vet det vil ta lang tid for kroppen å vende seg til mat og den nye hverdagen. Men, den tiden må jeg bare gi meg selv.

Mat vil alltid være litt vanskelig, men jeg ser på meg selv som frisk når jeg klarer å tenke på mat som noe bra og noe som er normalt, og jeg er på veldig god vei til det målet. Hvordan andre kan få motivasjon nok til å snu mot den rette veien, og virkelig samle mot nok til å gi slipp på en sykdom som har vært en så stor del av livet og hverdagen i så lang tid, er veldig forskjellig for person til person. Men, for meg måtte jeg virkelig forstå alvoret og kjenne det tett og nært på kroppen - jeg ville jo ikke dø så ung? Jeg ville leve.


  5 kommentarer på "Jeg lever"

Mathilde - kommenterer tilbake :)
Stå på, du kommer til å komme deg gjennom dette :)
24.06.2013, 17:46
URL: http://mathildeintheus.blogg.no
suslie
stå på<3
28.06.2013, 23:51
URL: http://suslie.blogg.no
Anja Isaksen
Du må virkelig begynne å blogge igjen for fult. Det er så interessant å lese, samtidig tror jeg det vil være godt for deg! Det er et under hvor bra dagen kan bli av koselige kommentarer :)

Stå på videre, savner bloggingen din :D
29.06.2013, 20:12
URL: http://www.anja93.blogg.no
Vilde Indrehus
Uff, det er så trist, så utrolig trist!! Jeg heier masse på deg, for jeg vet at det ikke er lett. Det blir dumt å si at jeg vet hvordan du har det, for det vet jeg ikke. Men jeg lider av psykiske lidelser selv, så jeg tror at jeg kan kjenne meg igjen i noe. Jeg håper alt går bedre for deg, over en periode. For det tar tid. Det får det bare gjøre. Men det vil bli bra, i hvertfall mye bedre. God bedring!!!
30.06.2013, 13:40
URL: http://vildust.blogg.no
theg
Ta en dag av gangen, kjære deg! Jeg vet at det ikke er lett, har hatt anoreksi selv, etter mange år har jeg omsider blitt frisk (har vært frisk i over ett år), men jeg hører fremdeles stemmen inne i hodet. Stemmen blir enklere og enklere å ignorere. DU kommer deg gjennom dette, det hjelper å snakke med folk.. Det syntes iallefall jeg, så ikke vær redd for å ta kontakt.

Stay Strong!
04.07.2013, 01:52
URL: http://theg.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits