dobbelkamp - Livet er verdt å kjempe for

Livet er verdt å kjempe for


Endelig er det sommerferie og en ny oppdatering fra meg. Jeg holder meg fremdeles i live, og jobber for livet. Hver eneste bidige dag, har jeg en hel del valg jeg er nødt til å ta. Uansett hvor tungt det er, må jeg bare komme meg gjennom det. En ting jeg har lært meg og erfart den siste tiden, må være "Det går over". For ja - det gjør det. Vekten går oppover og jeg prøver å finne en stabil vekt som samtidig er sunn og bra for meg. Etter at jeg fikk streng beskjed om at nyrene kunne svikte til slutt og at jeg kunne få beinskjørhet, forstod jeg litt mer alvor.

Nå vil jeg fly med egne vinger, ikke anorekiens. Om sommeren er det mye mat og mye press, men jeg kommer meg gjennom det og finner mine egne løsninger og veier å gå. Jeg er så glad for at jeg har den psykologen som jeg har, som hjelper meg så utrolig mye som han gjør. Det er tre uker til neste samtale, noe jeg virkelig ser frem til. Det begynner å bli lenge siden nå, og det merkes. Solen skinner i dag og jeg har vært ute på min joggetur, endelig får jeg lov til å trene også, ettersom jeg spiser og øker inntaket av kalorier og mat. Livet er verdt å kjempe for, dere.


  2 kommentarer på "Livet er verdt å kjempe for"

Emmeline
ha en fin sommer! håper alt går bra med deg<3
10.07.2013, 14:42
URL: http://emmelove.blogg.no
Aninsope
ha en herlig sommer, du kommer deg gjennom det! du har iallefall riktig innstilling høres det ut som, ønsker deg det beste. stå på <3
10.07.2013, 21:03
URL: http://aninsope.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits