dobbelkamp - Tilbake

Tilbake

 

Hei dere.

Jeg har nå bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen, i håp om at kanskje det vil hjelpe meg videre på veien jeg går. Det er tøft, det er mange utfordringer og det går sakte men sikkert opp for meg; men jeg gir likevel aldri opp kampen. En dag skal jeg stå på en fjelltopp med armene strekt ut i været og juble. Juble over seieren og livet. For ja, sykdommen skal aldri noen gang vinne. Noen ganger kjenner jeg den river ekstra i meg, andre ganger føles det ut som om det er jeg som har overtaket og har makten. Det er godt, men samtidig veldig skummelt å kjenne på. Det er mye som har skjedd siden sist, jeg kommer nok til å skrive om det etter hvert som jeg skriver. En ting er helt sikkert, jeg er mer motivert enn jeg noensinne har vært. Det er en god følelse jeg klamrer meg fast til. Det er faktisk mitt liv som jeg må ta tak i og jobbe for, for jeg vet så alt for godt at selve seieren kommer aldri av seg selv. Det er faktisk noe jeg må jobbe for hver eneste dag. Hvert valg er veldig avgjørende.

Ja, det er litt skummelt. Føles litt utrygt, på en måte.

Men, la gå - vi prøver igjen. 


  1 kommentarer på "Tilbake"

M
Kjære deg. Å dele sine innerste, mest skammelige tanker.. Krever mot fra en som kanskje pleier å gjemme seg. Jeg håper de som leser denne bloggen leser med respekt. Jeg har anoreksi. Bulemi. Jeg beundrer å beskrive livet så fint som deg. Jeg ville bare si det. Fortelle deg at jeg tror du er nydelig. Og at du ikke får glemme det, ok? Livet suger, det gjør, men? Vi må bare leve det, om vi ikke drar tilbake dit vi kommer fra. Jeg er 15.
03.11.2013, 18:48
Martine
Åh, gleder meg til å følge deg videre, igjen <3
03.11.2013, 22:00
URL: http://www.mj95.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet.

arkivet


November 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits