dobbelkamp -

Skogen

I skogen finner jeg frihet, det blir så mye lettere å trekke pusten dypt og gi slipp på det som presser på og gjør så vondt.

Snart tilbake

 
Hei dere. Jeg kommer snart tilbake med full blogging igjen som før, jeg trenger bare en ukes pause der jeg slapper helt av og samler opp krefter igjen. Tusen takk til alle dere som fortsatt er her og som er så gode. Det betyr veldig mye for meg. Gleder meg veldig til å dele oppskrifter med dere, skrive om mat, hverdagen, oppturer og nedturer og kampen videre mot sykdom.

Arkiv

MatNår jeg først skal spise, er jeg veldig opptatt av at det skal se godt ut. Nam. Dette er godt.

Vårsol

Arkivbilder

Jeg har ingenting å si. Derfor får dere noen bilder fra arkivet.

When trouble comes, wise men take to their work; weak men take to the woods

DesemberJulestemning

Har dere julestemning? 

Lys


Blomster ~ Havregrøt med jordbær ~ Kveldskos ~ Fint vær ~ Kulde ~ Ullteppe ~ Kakao ~ Sollys .

October

Oh, baby it's cold outside


Snø . Hjerte . Røde blader . Vinter . Kakao med steamet melk . Bærkake . Kos .

Lights

Noen ganger står vi i veien for vårt egen solskinn.

Cake

Fristet det med bærkake nå eller...?

LifeJeg har det ikke bra. Derfor blir det mange bilder til dere, jeg har ikke så mye jeg vil si. Hvordan har dere det? Send meg mail, jeg blir veldig glad for det.

Tretten


 

A waffle is like a pancake with a syrup trap

I dag har jeg vært veldig krativ selv om formen ikke er på den beste. Jeg lagde sveler/pannekaker helt selv og overrasket familien med det til kvelds. Stearinlys var også tent i alle kroker, ullteppe til hver og en og smilene er klistret på med det samme. Fint vær har det også vært i dag, noe som hjelper litt på det dårlige humøret. I morgen skal jeg på photoshoot så stay tuned, det blir noen bilder skal dere se. Forresten, hva syns dere om at jeg lager slike bildeinnlegg, er det greit eller er det heller mer tekst dere vil ha? Jeg syns det er veldig fint med slike blogger. Foto og tekst. 

September

Dette er min september i bilder, hvordan har din september vært?
(selv om den ikke er over enda)

AugustHva syns dere? Tenkte jeg skulle fortsette med månedens om det høres bra ut.

Life without love is like a tree without blossoms or fruit

Fields have eyes and woods have ears

 

I dag drog jeg med meg bena ut på tur. Det nye kameraet ble med, og jeg kan egentlig med en gang si med hånden på hjertet at kroppen er bra sliten. Sliten på den positive måten, det er så herlig å gå ut i frisk luft og virkelig kjenne på friheten. Ikke bare tenke på sykdommen og alt den gjør mot kroppen og meg som person. Egentlig pleier jeg ikke å gå i så rolig tempo og virkelig se meg rundt mens jeg går, men i dag var det nødvendig og viktigst for meg å få tankene over på andre ting. For meg var det viktig å åpne øynene skikkelig og se på alt livet som var rundt meg. Vakkert.

Bjørnebærene er begynt å bli litt moden, så da måtte jeg bare smile. Blåklokkene også, det var så fint i skogen i dag. Da måtte jeg bare smile enda mer, det føles så godt å leve.

The health of the eye seems to demand a horizon. We are never tired, so long as we can see far enough

A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love


Hva syns dere?

Herlig morgen

I dag er jeg en livsnyter. Jeg må ta vare på de små øyeblikk som jeg får som dette. En herlig morgen.

I det siste, uansett hvor dårlig formen har vært, så har jeg alltid startet dagen med en kopp kakao. Choco mint, choco orange, choco chocolate osv. Det er så fantastisk godt og faktisk helt uten sukker. Mindre kalorier er det også, så det passer meg egentlig helt utmerket. Med bena slengt i sofaen og med verdens varmeste og mykeste ullteppe? Ja, da har jeg absolutt ingenting å klage på, hvor enn høy feber jeg har eller hvor dårlig jeg føler meg. Er så godt å bare fokusere på èn bestemt ting, og rett og slett bare kunne senke skuldrene og slappe helt av. Det er så herlig.

Ripsbærbuskogandre....


I dag har jeg plukket flere liter med rips, faktisk. Haha, er litt stolt over meg selv - tenker det blir en del smoothie og bakst framover ja. Det tok egentlig ikke så veldig lang tid som jeg hadde trodd, bare noen timer. Egentlig så var det verdt det, er jo så utrolig godt med bær. Spesielt rips, de er så sure og så syrlig. Nam. Kjenner det skal bli godt med smoothie til kvelds, ja.

Noen andre smoothieavhengige?

Bærplukking


I dag har jeg plukket bær sammen med mamma. Jeg gleder meg til å bruke dem i bakst når jeg skal bake, jeg. Det var vel egentlig derfor jeg ble med, haha, jeg hater egentlig å gå på bærplukking ettersom det er så mange ekle dyr uti skogen, noe jeg virkelig hater av alt som er. Men, det ble en veldig koselig tur da, og vi fikk gjort veldig mye på den lille turen vi var på. Så nå blir det å lage syltetøy, fryse halvparten og resten skal jeg bruke i muffins og kaker som jeg skal lage fremover. Skal prøve å være mye flinkere til å legge ut oppskrifter og slik, om det er et ønske fra dere.

Let the wind take me away


Så langt har dagen vært bra, noe som kjennes veldig godt. Elsker den følelsen av å ha vært kreativ og bare det å få unnagjort så mye på så kort tid, det er derfor det er så herlig å stå opp om morgenen å se at mye må gjøres. Skal bake litt etterpå og ut på nok en gåtur, kjenner jeg trenger litt frisk luft og få litt andre tanker. Det hjelper veldig å bare gå en liten tur når man tenker alt for mye og kjenner det er fullstendig kaos i hodet. Skal bli godt å komme hjem og lage en god kopp kakao og bare slenge seg i sofaen og krype under ullteppet igjen. Det er så fint ute selv om det er kaldt.

The earth has music for those who listenJuliDet var månedens bilder. Vil dere at jeg skal fortsette med det, forresten?

Jordbær, trondheim og jordbær pikene


Skal jeg redigere bildene litt mer slik, eller skal jeg bare ha det sånn som jeg pleier å ha det? Please, trenger hjelp fra dere.

The wood


Herregud så deilig det er å bare være litt for seg selv, bare trekke inn frisk luft og fylle lungene med oksygen. Alene. Bare med fuglekvittring og lukten av bjørk. Trær. Skog. Det er mitt nye fristed akkurat nå, jeg tar meg en gå/løpetur i skogen hvis jeg føler jeg trenger det eller kjenner at behovet er stort.

Nå vet jeg hvordan lykkehormonene i kroppen, såkalt endorfiner løses ut og fungerer. Jeg blir en smule gladere og lykkeligere når jeg har fått ut litt frustrasjon. Det er så fantastisk å være ute i frisk luft når det er fullstendig kaos i tankene. Mitt kjære, nye fristed.

Liker dere litt alenetid?

To redigeringer


Hvilket likte dere best?

Frihet

Når jeg ser på dette bildet tenker jeg bare på frihet. Tenk så fantastisk det må være å være frisk. Frisk og fri fra sykdom og smerte. Dette bilde tok jeg for en stund siden, herregud så magisk det var.

En herlig sommerdag i juni


Det er 26 grader ute og sommer.

Colors give something life

Stranden

Paradis

Every day is a good day, even if we want it to be
Bellerina

Sushi

I dag har jeg laget sushi. Nigiri sushi. Først trodde jeg det var veldig komplisert og veldig vanskelig å lage, men vet dere - jeg tror de fleste blir positivt overrasket over hvor enkelt det er. Det ble veldig fort spist opp, så regner med de andre likte det, haha. Det beste med at det ble spist så fort opp og godt likt, er vel at det er veldig sunt. I hvert fall et godt måltid.

Liker dere sushi? Har dere prøvd å lage det før?

That makes me smile


Når jeg fikk muligheten til å lage dette, så endret humøret seg helt.

A flower makes me smile, two flowers makes me happy


Vil dere se flere?

Pictures with words

 

Keep fighting until you win

This day

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet. Om det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på lifewitheatingdisorders@hotmail.com.

arkivet


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits