dobbelkamp -

Arkiv

Troen på livet

Nå er det lenge siden, dere. Beklager.

Hva har skjedd siden sist? Jeg har vært syk. Veldig syk. Inn og ut fra legevakt, inn og ut fra sykehus, mye fram og tilbake om hva som skal skje videre osvosv. Det har gjort meg veldig sliten, men nå tror jeg at jeg er på riktig gli igjen. Endelig. Den følelsen føles faktisk helt fantastisk. Den er nesten ikke til å beskrive. Akkurat nå er jeg mer lei av anoreksi og sykdom enn jeg noen gang har vært før, så motivasjonen er heldigvis der den skal være igjen. Jeg er bare så heldig som har så mange rundt meg, som kommer med så mange gode ord.

Medisinene er ikke så god mot meg, spesielt om vi tenker bivirkninger. Jeg fryser veldig mye, selv om jeg sitter under typpe ulltepper. Jeg vet så lite om framtiden eller hvordan det kommer til å bli, men en ting er helt sikkert; jeg er klar til å kjempe. Jeg er klar til å bli frisk og ta tilbake livet mitt. Anoreksien vil ikke slippe til den har vunnet og tatt livet mitt, men det skal den ikke få lov til. Ingen sykdom skal det, det er bestemt. Helt. Det er nå det begynner. Det er nå det gjelder, hver eneste handling må være friske handlinger, ikke syke.

Kjære anoreksi, slipp meg fri.

Kos

Nå kjenner jeg det er veldig godt å slappe av. Sitter å venter på at kakaoen skal bli ferdig laget, også skal jeg plante bena mine i sofaen der jeg skal se min nye favorittserie; Glee. Noen ganger hjelper det meg veldig å se serier eller filmer som gir veldig mye glede, og om dere ikke har sett den serien før, anbefaler jeg dere å se den på det sterkeste. Er så godt å pakke seg godt inn i store ullgensre, tykke ullsokker som ikke trenger kulden inn. Da kan jeg virkelig si at livet er godt. Da kan jeg legge det vonde litt bort og til siden.

MatNår jeg først skal spise, er jeg veldig opptatt av at det skal se godt ut. Nam. Dette er godt.

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet. Om det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på lifewitheatingdisorders@hotmail.com.

arkivet


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Anoreksi
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Oppskrifter
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits